puertas y ventanas en alluminio, madera y PVCpuertas y ventanas en alluminio, madera y PVCpuertas y ventanas en alluminio, madera y PVCpuertas y ventanas en alluminio, madera y PVCPASSIVHAUSpuertas y ventanas en alluminio, madera y PVCcatalogo de productosC/ Arimon, 47 local 3 · 08022 BarcelonaFacebbok Access-inInstragram Access-in

 

Passivhaus és l’estàndard d’eficiència energètica més avançat del món, assegura una gran qualitat d’aire i de confort interior augmentant la durabilitat dels edificis causa de la seva acurada execució. Combina un elevat confort interior amb un consum d’energia molt baix i un preu assequible, tenint molt en compte l’envolvent de l’edifici i amb un sistema de ventilació controlada.

 

 

El nostre compromís de futur és ajudar a construir un habitatge sostenible, objectiu al qual dirigim les nostres novetats tècniques. La formació contínua ens permet treballar tant per al mercat de les Passivhaus, com per als habitatges de baix consum. La nostra finestra Zendow Neo Premium ha estat certificada per l’institut Passivhaus.

 

 

ventanas y puertas de PVCventanas y puertas de aluminioVentanas y puertas de madera

 

TANCAMENTS EN PVC i ALUMINI

Elevadores EBAM

 

 
Cookies
Politica de privacidad y Avisos Legales
    Disseny & Powered by LMVweb © 2002-2022 - Twenty Anniversary

 

Cerramientos, ventanas y puertas

PVC, aluminio, madera

refomas interio y exterior

passivhaus